Workshops en Activiteiten

incline

In het midden en hoogseizoen kun je meedoen aan allerlei activiteiten. Pizza bakken op het kampvuur, yoga, creativiteit, samen eten, sport en spel; het zijn enkele voorbeelden van de workshops die wij met passie aanbieden. Wij bieden ruimte aan ontspanning, avontuur, verbinding met elkaar en creativiteit. Scroll naar beneden voor meer informatie en foto’s van de verschillende activiteiten

***

Skillsharing. Als gast ben je van harte welkom om zelf iets aan te bieden waar jij enthousiast over bent. Neem hiervoor voorafgaand of tijdens je verblijf contact op met ons.

 ***

De activiteiten zijn in het hoogseizoen gratis. In het middenseizoen zijn sommige activiteiten gratis, voor andere wordt een bijdrage van 3-5 euro gevraagd.

Creativiteit

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Op Landgoed Ottermeer bieden we verschillende creatieve en ambachtelijke activiteiten aan voor zowel kinderen als volwassenen. We bewerken bijvoorbeeld speksteen en vilten schapenwol tot prachtige producten. Andere mogelijkheden zijn het verven van kleding (batikken), het maken van lampionnen en het creëren van kunst met materialen uit de natuur. Creativiteit en verbinding met elkaar staat centraal.

Paarden

Ben jij een echte paardenliefhebber? Dan ben je op de Landgoed ottermeer op de juiste plek. Het kampeerterein is omringt met weides waarin onze paarden met veulentjes grazen. In het hoogseizoen geven we paarden activiteiten voor ouders en kind.
Er is ook de (beperkte) mogelijkheid tot privélessen Natuurlijk Paardrijden.

Lees meer

Sport en Spel

Naast alle voorzieningen waar de kinderen mee kunnen spelen, zoals de skelters, trampolines en kano’s, bieden we in het hoogseizoen ook Sport en Spel activiteiten. Met lekker weer bouwen we bijvoorbeeld een buikgeleibaan op het zandstrandje voor nog meer waterplezier. We organiseren ook graag beachvolleybal, voetbal en boogschieten.

Yoga, Dans en Meditatie

Een aantal ochtenden per week bieden we een lichaamsgerichte morning practice aan, een moment voor jezelf om de dag ontspannen te beginnen. In de lessen word je uitgenodigd om meer in contact te komen met je lichaam, waardoor je zorgen en gedachten kan loslaten. Zo kun je nog meer genieten van je vakantie.

Wij bieden voornamelijk lessen in Hatha Vinyasa stijl. De les kan bestaan uit een geleide meditatie, yogahoudingen (asanas), ademhalingsoefeningen (pranayama), dans en ontspanning