Kamperen

incline

Ons natuurkampeerterrein is onderdeel van het 20 hectare grote Landgoed en telt 40 plaatsen ruim opgezet met bossages, uitzicht met zons op-en ondergang, zon en schaduw.  Er zijn verschillende velden met een eigen karakter; puur-natuurplaatsen waar vanuit je direct kan plonzen in het ven, de boomgaard, het jonge kinderen veld, het zonsopgang en zonsondergang veld en tot slot het Rhodoveld.

Het  schitterende zwemven met zandstrand, kano’s, touwbrug, kabelbaan en vlot maken het waterplezier compleet. Verder zijn er 3 trampolines, jeu de boule,  skelters, tafeltennis tafel en een vuurplaats.

Voor de kleine kinderen is een speelhuis met glijbaan zandbak en schommels, omringd door kampeerplekken voor de gezinnen met jonge kinderen.

Het sanitair met douches, toiletten, afwasgelegenheid en wasmachine ligt bij de boerderij en er is een compost toilet dichtbij het ven.

Het Witte huis, de groepsruimte, heeft WIFI, chill banken en een gezellige houtkachel. Er liggen boeken en tijdschriften om te lezen en folders van de omgeving. Er staat een koelkast met freezer voor oa koelelementen. . Verder is er ‘Het Ottermeerbos’ om te wandelen en stilte op te zoeken. Bij koud weer of op verzoek is er een heerlijke hout gestookte sauna aan het ven.

De ervaring is dat kinderen het terrein niet af willen.

Door de ruime opzet en grote plaatsen blijft het gevoel van ruimte en rust ook in het hoogseizoen aanwezig.

Heb je geen eigen tent of wil je luxe kamperen dan hebben wij compleet ingerichte accomodaties te huur. Ga voor info hierover naar accomodaties.

Laagseizoen

Genieten van de rust en natuur

Geniet van de prachtige natuur op landgoed Ottermeer, van mooie wandel- en fietsroutes zowel in Nederland als in België . Fietsen of wandelen, zwerven over de Kalmthoutse Heide, Brabantse Wal, Rucphense Heide.

Een ochtend duik in het ven, genieten van zons- op en ondergang, verse croissants uit België, , naar Antwerpen met de trein…….

65-plussers kunnen voor € 6,20 een dagretour met de trein kopen vanuit Essen naar elke stad in Belgie dus Brugge, Gent enz.

De laagseizoenprijzen gelden het gehele jaar, behalve in de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, en in de zomervakantie. Winterkamperen kan na overleg, in verband met weeromstandigheden.

Het basistarief is € 20.00 voor 2 personen en € 15,00 voor 2 personen bij langverblijf.

Weekenden in het laagseizoen tussen 30 maart en 1 oktober

Vanaf vrijdagmorgen tot zondagavond betaal je voor 2 personen het arrangement tarief van € 50,00 per plaats, vermeerdert met eventuele extra personen, electra en TB.

Hoog en middenseizoen

Een sfeer filmpje van het hoogseizoen zie je op de homepage.

Kamperen in eigen tent, caravan of Beachloft aan het ven, genieten van de rijke natuur, zwemmen, luieren in de zon, meedoen met de ochtendyoga, gewekt worden door het fluiten van de vogels, spelen met vriendjes en vriendinnetjes, staren in de vlammen van het kampvuur. Meedoen met de activiteiten, een eigen trommel bouwen, sieraden maken, speksteen bewerken, paardrijden, ……… een concert. Lees hier meer over bij Workshops en Activiteiten.

Een heerlijke tijd om te ontspannen, te genieten met je vrienden of familie, een boek lezen, en uit te rusten van het drukke dagbestaan, Leven zonder afspraken en tijdsdruk, gewoon zijn.

De bakker komt 6 dagen per week in de ochtend verse broodjes en vleeswaren brengen.

De prijzen en data vind je op onze prijslijst, ze variëren van € 28.00 tot € 45,00 per nacht voor 2 personen, 1 auto, kampeermiddel en kampeerplaats.

De activiteiten zijn in het hoogseizoen gratis. In het middenseizoen zijn sommige activiteiten gratis, voor andere wordt een bijdrage van 3-5 euro gevraagd.