Evenementen 2019

Drums bouwen met Bas

Ook dit jaar komt Bas weer trommels bouwen op Landgoed Ottermeer!
Dit jaar zal de focus nog meer op sjamanendrums liggen, maar er zijn ook weer djembe’s te maken.
Naast de drumbouw verzorgt Bas ook om de dag een drumworkshop rond 20.00 (zie de borden voor exacte data en tijden)
en dit jaar zullen daar ook een paar sjamanendrum drumcircles bij zijn!

Vanaf het moment dat Bas aankomt (14 juli tot 14 augustus) kunnen er huiden en trommels worden uitgezocht, wees er snel bij, want er kan niet van te voren worden gereserveerd en vooral het uitzoeken van een huid voor een sjamanendrum is vaak een gevoelskwestie en is het mooist als er veel huiden zijn.
Kom een nieuwe drum maken of breng je drum mee voor reparatie of stemming!
En natuurlijk lekker trommelen met de al aanwezige drums of je eigen drum!!!

Praktisch:

Er zullen meerdere lichte houtsoorten en huiden van meer diersoorten beschikbaar zijn.
De prijzen variëren per drum en liggen voor djembe’s tussen de 50 en 250 euro, afhankelijk van de houtsoort, maatvoering en vorm.
Een sjamanendrum met geitenhuid begint bij 100 euro, maar kan oplopen tot 200 euro bij zeer exotische huidsoorten (bijvoorbeeld Australische kangaroo).
De afmetingen van een sjamanendrum worden 40, 50, 55 en 60 cm.
Je bouwt de sjamanendrum helemaal zelf, dus ook de ketel lijm je zelf in elkaar.De trommelsessies zijn toegankelijk voor alle leeftijden, maar het is handig als ouders een beetje helpen.

28 Augustus tot 1 September

Het Grote Fijne Zomerfestival

incline
Dit jaar creëren we samen met Jens en Kareem  Het Grote Fijne Zomer Festival!
Van 28 augustus tot 1 september komen we samen op Landgoed Ottermeer om van het leven te genieten. In deze 5 dagen komt Ottermeer extra tot leven. Met verschillende artiesten en workshops wordt het een hele rijke ervaring. We zorgen voor elkaar, de natuur, ons lichaam en geest.

YOGA | BREATH WORK | MASSAGE | SINGING | SHARING | ACTIVE MEDITATION | MEDITATION | MUSIC | ECSTATIC DANCE | CONTACT IMPRO | SAUNA | SWIMMING | CAMPFIRE | NATURAL HORSEMANSHIP | ARCHERY | PERMACULTURE | NATURE

Spreekt dit je aan?
Meer informatie en updates over het programma vind je op: http://www.chocolateclub.info

Pop-up Restaurant

De Smaak van Liefde

incline

deze zomer open ik pop-up restaurant Smaak van liefde op de Ottermeer. Mijn eigen pad in het leven brengt me steeds dichter bij eenvoud, van mijn hoofd naar mijn hart, kwaliteit = liefde. Koken brengt me in contact met de natuur, mensen en mijzelf. Ik maak heerlijk eten dat niet alleen vult maar ook voedt. Waar je de natuur direct in ruikt en proeft. Ambachtelijk gemaakt kwalitatief eten van lokale, duurzame en gezonde seizoensproducten. Zodat je uitademt, ontspant, geniet en blij wordt, open gaat en contact voelt en maakt met jezelf en de mensen om je heen. 

Eten:  

table d’hôte menu, dus ontspannen aanschuiven, geen keuzestress en lekker eten.

Italiaans, mediterraan, met een vleugje speelsheid. De basis is vegetarisch, vis en vlees in bijrol.

Drinken: voel je vrij je eigen drinken mee te nemen. Water staat zowel plat als bruis op tafel en is inclusief. We schenken voor wie dat wil natuurlijke wijnen van hoge kwaliteit. Gezonder, duurzamer maar vooral ook minstens net zo lekker als klassiek gemaakte wijn. Gemaakt door kleine boeren, uiteraard zonder bestrijdingsmiddelen en toegevoegd sulfiet waardoor je er heerlijk van door kunt drinken zonder hoofdpijn of kater. Je ruikt en proeft heel veel puur fruit, frisse elegantie, soms een vleugje boerenerf. Met een unieke prijs/kwaliteit. Proberen dus!

Praktische informatie

Prijzen eten:      volwassenen 24,— ,kinderen tot 6 jaar 6,– , van 6 t/m13 jaar 12,— ,

bij aankomst contant betalen.

Prijzen wijn:       rood, wit, of rose, 4,— per glas, 18,50 per fles.

reserveren:         tot 48 uur van tevoren via de lijst bij het sanitair of als je er nog niet bent via een mailtje aan camping@ottermeerhoeve.nl. Graag aantal volwassenen en kinderen en evt. dieetwensen. Reserveringen na die tijd graag even in overleg met Ynze ( 0626166363)

Starttijd:            18 uur. We eten samen, fijn als je op tijd bent

Wanneer: 13, 19, 25 juli

9 en 13 augustus

Waar:               terras voor de keuken, bij slecht weer in de groepsruimte. 

                       Wil je je eigen stoel, bord, bestek en glazen meenemen.

Kom de smaak van liefde proeven! Ynze