Evenementen 2018

Optredens 2018

Voor de zomer van 2018 staan de volgende optredens op de planning:

30 Juni: DE DAG VAN DE KAMPVUUR MUZIKANT op Landgoed Ottermeer.  Zaterdag 30 juni 2018 staat weer helemaal in het teken van de kampvuurmuziek! Op ons en andere Natuurkampeerterreinen verspreid over Nederland en Frankrijk wordt er vanaf 20.00 uur volop muziek gemaakt bij het kampvuur.
Per locatie nemen vijf muzikanten het tegen elkaar op. Ze spelen elk een set van twintig minuten. Op elke locatie komt er één publieksfavoriet uit de bus.(gratis)

14 Juli: De band KING FOR A DAY komt in de zomer een diner concert geven. De Haarlemse formatie “King for a Day” vertolkt een verrassende selectie rock-, pop- en bluesnummers van bekende en minder bekende artiesten. Soms verfijnd, soms rauw, maar altijd authentiek zorgt deze band voor een avond genieten van de betere popmuziek. Het evenement duurt ongeveer van half 5 tot half 9 met tussendoor mogelijkheid voor een maaltijd bereidt door chef Marnix. Inschrijven voor de maaltijd kan via mail, telefoon of persoonlijk op het terrein voor 13 juli en de kosten voor de maaltijd zijn 15 euro. Meer info over de maaltijd kun je vinden bij het stukje ‘Marnix Kookt’ Het concert inclusief eten is ook toegankelijk voor mensen van buitenaf. De prijs is dan 20 euro inclusief maaltijd.
Onze gasten kunnen gratis naar de muziek komen luisteren. Concert + maaltijd is 15 euro voor onze gasten.

25 juli: Dit jaar komt de fantastische muzikant Praful de Ottermeerhoeve voor de 4e keer verwarmen met zijn muziek. Je bent van harte welkom om woensdag 25 juli 2018 te komen genieten van zijn prachtige muziek, van contact met elkaar en met jezelf.  Hier een video van een van zijn performances: video praful optreden Klik hier voor meer informatie

Drums bouwen met Bas

Deze zomer is het weer mogelijk! Van 24 juli tot 12 augustus is Bas weer aanwezig met al zijn materialen en gereedschap om samen met jullie trommels te bouwen. Je kiest zelf een huid en een trommelsoort (dit jaar keuze uit djembe’s en sjamanendrums). Samen met touw, duidelijk instructies en liefde maak je een professionele drum! De kosten van de meerdaagse workshop zijn afhankelijk van de huid en het type hout/trommel, maar beginnen bij 50 euro. Voor sjamanendrums kan dat oplopen tot ongeveer 100 euro (of meer als je 2 huiden wil gebruiken). Bij djembe’s kan dat oplopen tot 250 euro, maar dan heb je ook een professionele en grote djembe! In de periode dat Bas er is, zal er om de dag ook getrommeld worden in de atelierruimte. Dat zal in de avond zijn en aangegeven worden op de informatieborden.

Nieuw deze zomer:

‘Marnix Kookt’

incline

Deze zomer komt Marnix koken op onze camping. Met lokale producten zoveel mogelijk uit eigen biologische groenten tuin maakt hij een grote tafel met eten. Hij zal het eten als een schilderij dresseren, met op zijn palet de verschillende kleuren en smaken van de natuur. Hier kunnen wij dan met z’n allen van eten. Gegrilde courgette, creme van geitenkaas, tapenade van zwarte olijf, polenta met tijm en walnoten, gepofte honingtomaatjes.. het zijn enkele structuren die hij gebruikt voor zijn ‘eet-schilderij’. Met verassende recepten en pure smaken zal elke editie anders zijn.

Aanschuiven kan na inschrijving op de camping. Marnix zal wekelijks in juli en augustus een mooie tafel voor ons koken.