Accomodaties

Overnachten in een van de drie loften aan het water

Onze 3 Beachloften zijn direct gelegen aan het zwemven en hebben allen een prachtig uitzicht over het ven met ondergaande zon. Ze zijn voorzien van compleet ingerichte keuken met ijskast, gasfornuis, toilet, twee slaapkamers, een bank en eettafel met stoelen. Het terras om de loft is heel ruim, voorzien van een comfortabel lounge set en kijkt direct uit op het zwemven. Je voelt je koning en koningin van het landgoed. Honden zijn niet toegestaan.

De prijs varieert van € 90,00 tot € 130,00 inclusief 4 personen, toeristen belasting/milieuheffing, elektra en gas en 1 auto. Midweek in laagseizoen voor € 300,00. Schoonmaakkosten € 40. Borg € 100,00

Pipowagen en Zonnewagen

incline
Zonnewagen

De zonnewagen heeft een interieur met houtsnijwerk, een tweepersoons bed stee, keuken met fornuis en ijskast, zithoek en een driepersoons tent voor extra slaapplaatsen ernaast.

Pipowagen

Deze heeft een tweepersoons bed, 1 stapelbed, keuken met ijskast en fornuis en een zithoek. Beiden hebben een buitentafel en stoelen.

De prijzen variëren van € 70 tot € 95 per dag, inclusief 4 personen, toeristenbelasting/milieuheffing, gas en elektra. Hierin zijn honden toegestaan.

Midweek in laagseizoen voor €250. Schoonmaakkosten €40.

Borg €50.